Mijn favorieten

Niels Wieman, makelaar in Oosterbeek

Makelaar in Oosterbeek en omgeving, mooiste plekjes in Nederland. Idyllisch, groen met het fijne Arnhem om de hoek. Ik ben er blij mee. Om hier te wonen. Te werken. Mensen blij te maken met eenzelfde fijne woonervaring als ik heb hier in Oosterbeek.

 

In 1998 ben ik als “bordenjongen” in de makelaardij begonnen bij een familiebedrijf in Hoofddorp. Zo werd ik in de makelaardij opgevoed om uiteindelijk na mijn studie makelaardij als NVM makelaar te worden beëdigd. Onze geboortegrond lonkte echter en mijn vrouw en ik besloten om ons weer in Arnhem te vestigen. Mijn vrouw kreeg een aanstelling als juf op de Paasbergschool in Oosterbeek en ik ging werken bij een groot makelaarskantoor in Arnhem. In 2006 kwam onze droom uit en zijn we naar dit heerlijke dorp Oosterbeek verhuisd waar we, met onze drie kinderen nooit meer weg zouden willen.

 

Wieman makelaardij is sinds 2009 een feit. Vind het fijn om op mijn eigen manier aan het werk te gaan voor mijn klanten. Informeel, zonder poeha op zoek naar de beste woning, de beste koper, de beste prijs daar vaar ik goed op en mijn klanten ook.

 

Korte communicatielijnen en tegen realistische tarieven. Zonder zorgen, zonder verrassingen samen met jou op zoek naar dat waar jij naar op zoek bent. Prettig werken aan de beste deal.


Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt en in de regio. Ik zorg ook voor een lekkere kop koffie of thee. Kom gewoon eens aanwaaien. Kijken we samen naar wat ik voor je kan betekenen.
­

Wieman Makelaardij

Kantoor Vestiging Wieman Makelaardij

Adresgegevens

Van Toulon van der Koogweg 6
6862 EC OOSTERBEEK
KvK nummer: 09195334
BTW nummer: NL001919551B08

Routeplanner