Mijn favorieten

Een huis kopen

Je staat op het punt de grootste aankoop in je leven te doen. Belangrijk dat je even stilstaat bij een aantal belangrijke zaken. Wat zijn precies je woonwensen voor nu en voor de toekomst? Hoeveel kun je besteden? Heb je een huis dat je achterlaat en hoe verkoop je die het best?

 

Ik kijk met je mee en adviseer je over het type huis, de buurt en de specifieke woning die het best bij je zou passen met oog op je wensen, jouw toekomstdromen en financiële mogelijkheden. Met mijn uitgebreide warme netwerk van makelaars in de regio heb ik als eerste toegang tot de huizen die op de markt komen en kan ik je alle aanvullende informatie geven over nieuwbouwprojecten.

 

Tijdens de bezichtiging kijk ik kritisch met je mee om er zeker van te zijn dat het huis ook aan alle bouwkundige eisen voldoet, er sprake is van vervuilde grond of geluidsoverlast. Waar nodig schakelen we een bouwkundig specialist in.

 

De onderhandeling zet ik goed voorbereid in, zorg ervoor dat ik op de hoogte ben van de werkelijke marktwaarde, het bestemmingsplan en hoe het zit met parkeren e.d.

 

Ik heb inmiddels geleerd dat goed beslagen ten ijs komen je duizenden euro’s voordeel kan opleveren.

 

Ben je er zeker van dat je het huis van je dromen gevonden hebt? Maak dan eens een praatje met mijn hypotheekadviseur, hij kan je exact vertellen waar en tegen welke voorwaarde je jouw nieuwe huis het best kunt financieren.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring