Mijn favorieten

Snel je huis verkopen?

Je staat op het punt om je huis te verkopen. Dat is niet iets dat je even snel tussen de bedrijven door doet. Belangrijk is dat er van tevoren een aantal zaken even goed doorgesproken worden. Wil je je woning voor een bepaalde datum verkocht hebben? Heb je al een andere woning op het oog? Moet de koper aan bepaalde eisen voldoen? Zaken die van invloed zijn op een goede afwikkeling van de verkoop.

 

Ik zorg ervoor altijd goed op de hoogte te zijn, zowel van alle randvoorwaarden als de laatste marktontwikkelingen. Een moment van aandacht vooraf zorgt ervoor dat jouw huis zo goed mogelijk verkocht kan worden. Jouw belang is mijn belang, vandaar dat ik dit soort zaken graag vooraf met je wil bespreken. Met oog daarop bied ik een eerste gesprek daarom ook altijd gratis aan. Bel me om de belangrijkste zaken even door te nemen.

 

De juiste vraagprijs, niet te laag, maar ook niet te hoog.

Een aantrekkelijke presentatie, in een brochure, op Funda, op onze Facebookpagina… we zetten alle middelen in om jouw huis zo mooi mogelijk te presenteren. Kijken dan ook naar hoe jouw huis eruit ziet. Is dit aantrekkelijk genoeg voor de potentiële koper? We kijken naar het interieur en zetten jouw huis zo voordelig mogelijk op de foto.

 

De bezichtiging. Die verzorgen wij. Dat is niet alleen handig, maar ervaring heeft geleerd dat dit ook het meest effectief is. Op dezelfde manier waarop ik, als onafhankelijke derde ook de beste prijs voor jou kan uitonderhandelen.

 

Over elke stap in het verkoopproces is nagedacht. Meer weten over onze aanpak? Neem contact met mij op, ik vertel je er graag uitgebreid over.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring