Mijn favorieten

Je huis taxeren

Je wilt weten wat je huis waard is in de huidige markt. Als NVM makelaar ben ik ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Ik ben daarmee een volledig gecertificeerd taxateur en verplicht om een periodieke hercertificering aan te gaan, zodat jij, als klant er zeker van kan zijn dat je te maken hebt met een taxateur die altijd volledig op de hoogte is van de laatste bepalingen.

 

Wieman makelaardij is aangesloten bij het NWWI en is daardoor in te schakelen voor het maken van NWWI taxatierapporten. Steeds meer geldverstrekkers werken alleen nog maar met het NWWI taxatierapport.

 

Ook de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) erkent deze taxaties die zijn opgesteld onder de strikte NEN-normering waar ik mij als NVM makelaar aan te houden heb. Zo weet je zeker dat jouw woning volgens alle (regionale) objectieve bepalingen marktconform wordt gewaardeerd.


Heb je vragen over de onderhandse verkoopwaarde, executiewaarde of bijvoorbeeld de herbouwwaarde van jouw woning? Bel me, ik leg je in een vrijblijvend gesprek haarfijn uit waar je aan moet denken en waarom een taxatierapport noodzakelijk is.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring